one solution logistics
Login

Zapomniales haslo?

Choose your language
German
English
Polish
French
Russian

Opinie i doświadczenia z firmą one solution logistics GmbH

    wszystkie opinie

    one solution logistics GbmH |
    średnia ocen 4.79 / 5 | wszystkich razem 14 ocen
    https://opinie.one-solution-logistics.de https://opinie.one-solution-logistics.de/assets/images/placeholder.jpg 4.7857142857143 5 14
    • Nie rozumiem skąd bierze się, aż tyle niepochlebnych opinii pod adresem one solution. Jestem przewoźnikiem od niecałego roku. Szczerze - nie pracowałem w lepszej firmie. Podejście do przewoźnika 10/10 - tutaj poczujesz się doceniony. Stawka 1,05€/km w kółkach Polska-Hiszpania-Francja jak na niemieckie realia dobra. No i nie znam innej firmy co płaci po każdym transporcie wysyłając tylko zdjęcie CMR 100%!!! Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam każdemu kto jeszcze się waha.

      20.06.2021 - Mariusz

    • Witam na forum! Polecam one solution, nie przesadzam, przerabialem wiele spedycji, ale w one solution jestem najdluzej, ponad 12 lat - to chyba cos o tym swiadczy. Polecam poniewaz jestem tutaj traktowany dobrze i uczciwie. Codziennie zlecenia z podaniem GPS, mam karte platnicza, mila ekipa, z szefem mozna sie dogadac, robie kilometry, etc. Pozdrawiam, Marcin

      22.01.2020 - Marcin
    • Dzieki Marcin. Mam podac towj numer telefonu gdyby ktos chetny z nowych przewoznkow chcial do ciebie zadzwonic?

      22.01.2020 - one solution logistics GmbH

    • one solution POLECAM! Jeżdżę juz 7 rok, mam tutaj 2 auta. Nic mnie nie interesuje, Pełna obsługa i płatnosci na czas. Nie mam zastrzeżen. Dziękuje za współprace. Pozdrawiam dyspozytorki, Patryk Turek

      01.04.2018 - Patryk Turek
    • Dziekuje! one solution logistics obchodzi 10 lecie! dziekuje wszystkim co przyczynili sie do sukcesu firmy, nie tylko klientom ale przede wszystkim przewoznikom ktorzy pozostali nam wierni i codzienie wykonuja bardzo dobrze swoja prace! BARDZO WAM DZIEKUJEMY! Sebstian Damm (wlasciciel) wraz z zaloga.

      01.04.2018 - one solution logistics GmbH

    • nie narzekam bo dobrze jest, teraz zima ale zrobiłem ponad 11. tys km w styczniu. Dzięki Seba, czekamy na wiosne.

      10.02.2018 - Marek z firmy WUSTANG
    • a ja dziekuje za dobra wspolprace! W marcu bedzie znacznie lepiej..

      10.02.2018 - one solution logistics GmbH

    • Dziękujemy za dotychczasową współpracę, płatności na czas i moi kierowcy w pełni zadowoleni. Aby tak dalej ! Pozdrawiam! Cezary

      24.08.2017 - STB Mysliborz
    • dajemy z siebie wszystko :)

      24.08.2017 - one solution logistics GmbH

    • one solution to mloda dynamicznie rozwijajaca sie spedycja. Wlascicel placi na czas i ma konkretne ladunki. Jak wam tak zle ze spedycjami to idzicie sami do klientow, zalatwiajcie sobie ladunki sami! W czym macie problem? A, juz wiem w czym - nie znacie zadnego innego jezyka niz polski, co wiecej po polsku tez poprawnie mowic nie umiecie! Sloma z gumofilcow wylazi wam bokami a psioczycie na kogos, kto wie jak dzialac w miedzynarodowym srodowisku! Do gnoju wracac nieroby jedne!

      23.03.2017 - Magda

    • one solution to uczciwa firma. Wypisy anonimowe na stronach internetowych to brak kultury zazdrosnej konkurencji oraz wulgarnych psedo przewoznikow ktorzy widocznie nie maja pracy i zajmuja sie glupotami …

      23.03.2017 - Euro-Expres Grzesiek

    • Witam! Słyszałem od kolegi za zawsze płacicie terminowo. Stawki też macie przyzwoite. Chciałbym jednak dowiedzieć się coś więcej o was, zanim zaczniemy wspólną pracę. Sprawdziłem, że jesescie na rynku 10 lat i większość firm ma o was bardzo dobrą opinię, ale chciałbym zasięgnąć języka również tutaj. Co macie do dodania od siebie poza terminowymi płatnościami i stawką za kilometr?

      14.11.2016 - Wojtek
    • Witaj Wojtku! Jestesmy firma spedycyjna miedzynarodowa – niezalezna od duzych koncernow. Posiadamy druga baze w Polsce (w Rzepinie) z wlasnym taborem oraz przemyslem. Zatrudniamy na ta chwile okolo 200 pracownikow oraz 48 aut w?asnych oraz spedycyjnych. Poniewaz pragniemy powiekszyc zakres dzialalnosci poszukujemy od zaraz przewoznikow i proponujemy idealne-kondycje, zadzwon do nas lub umow sie na spotkanie - to omowimy szczegoly! Pozdr. Sebastian DAMM

      14.11.2016 - one solution logistics GmbH

    • one solution logistics jest teraz jedynym rozwiązaniem jeśli masz mniej niż 10 zestawów. Jeśli masz więcej to mozesz próbować iść w kierunku swoich handlowców na zachodzie i próbować jak to wyjdzie. Jest szansa na więcej ale i duże ryzyko. Będziesz zadowolony w one solution jeśli kierowcę masz w miarę ogarnietego. Zagadaj ich żeby koordynacja wyjątkowo dbała i obserwowała kierowcę to unikniesz problemów a oni i tak chętnie Ci pomogą! Maciek

      14.11.2016 - Maciek, BAKALARZ

    • ja pracuje z one solution już 3 rok, wystartowaliśmy z 3 firanami, teraz mam 9 przez pierwszy rok skakałem z jednym autem po różnych spedycjach i się przejechałem czekam na hejty ludzi co będą szydzili ze mnie, że przez 3 lata mam tylko 9 aut że za mało zarabiam itp itd mi starczy... wiem że niektórzy chcą się powiększać w jakimś super extra tempie, mi starczy to co mam, ważne że dobrze zarabiam. Pawel

      31.10.2016 - Pawel, RadMar

    • Witam Panie Sebastianie. Widzę że się docieramy powoli jak Pań to mówił. Za ten tydzien to muszę Panu podziękować. Jak Pań mnie docenia to ja też potrafię się odwdzięczyć chodź takim słowem jak Dziękuję. Myślę że nastepny też będzie taki Pozdrawiam RAFAL ROZYCKI TRANS BECAR SP. Z O.O.

      03.10.2016 - TRANS BECAR SP. Z O.O.
    • Ja rowniez dziekuje za dobra jazde i owocna wspolprace. Pozdrawiam i zycze szerokiej drogi! Sebastian

      03.10.2016 - one solution logistics GmbH

    • Jestem tu ju? 4 lata i chc? kupic jeszcze jedno auto i wstawi? do one solution. W porównaniu do innych spedycji co wczesniej przechodzi?em to p?atnosci punktualnie na czas no i normalne trasy! Za?oga tez ok, a jak sie co? nie zgadza to mo?esz sie dogadac. w sierpniu nie by?o dnia ?ebym sta?, za?adunki juz z gory zaplanowane. Pozdrawiam za?oge.

      10.08.2016 - Marcin NOXON, Tel 0048-666955668

    • w tym miesiacu zrobilem ponad 11 tys km ale bylo lepiej. Dyspozytorki mile ale za bardzo poganiaja, nie mam czasu na palzy. Pozdr. zaloge!

      24.06.2016 - Krzysiek Mat-Trans
    • Czesc Krzysiek. Dziekuje za referencje. Dyspozytorzy to tylko ludzie i chca swoja prace wykonac jak najlepiej. Zapominaja czasem ze ty jestes sam na aucie i ze to nie jest podwojna obsada. Pogadam z nimi. wszystkiego dobrego dla Ciebie.

      24.06.2016 - one solution logistics GmbH

    • Jezdzi sie super, dobre stawki i solidna firma. Platnosci na czas.

      24.06.2016 - Anonym